Якість продукції та зменшення втрат на шляху від поля до споживача

Map Unavailable

Дата та час
Date(s) - 07/04/2021
17:00 - 20:00

Категорія


Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО, Асоціація «Ягідництво України» та «Інноваційне фермерство і кооперація» запрошують 7.04 о 17.00 на онлайн тренінг “Якість продукції та зменшення втрат на шляху від поля до споживача”.

Тренером виступить Ірина Кобринець, агроном-консультант з вирощування ягідних (суниця, малина) та фруктових культур.

Програма тренінгу:
✅ Якісні показники ягідної продукції.
✅ Технологія вирощування та її вплив на якість ягід.
✅Терміни та способи збору ягід.
✅Тара.
✅ Охолодження та транспортування.

Попередня реєстрація на тренінг є обов’язковою і доступна за посиланням
Нагадуємо, що цільовими регіонами проєкту #ЕФКО є Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Херсонська, Одеська, Миколаївська та Черкаська області. Виробники цих регіонів мають можливість отримати безкоштовні консультації провідних експертів-практиків. Щоб приєднатися до проєкту, необхідно заповнити форму реєстрації https://bit.ly/3o896dp.

За більш детальною інформацією щодо консультацій, а також в разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до нашої команди:
+38 067 346 90 58
efco@uaberries.com.ua

Залишити відповідь