Актуальні новини

Запрошуємо на офлайн-тренінг зі стандартів безпечності молока та молочної продукції у м. Дубно

Молочарство
«Центр фермерських компетенцій» запрошує професіоналів та початківців, які працюють в молочній галузі, на практичний онлайн-тренінг «Підвищення рівня обізнаності щодо дотримання стандартів безпечності харчових продуктів та якості молока від виробника до переробника». Захід є частиною проєкту «Програма підвищення рівня обізнаності малих та середніх фермерів щодо якості та безпечності молока та молочних продуктів» за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

«На сьогоднішній день у молочному секторі України ситуація з якістю молочної сировини залишається однією з найгостріших проблем, - зазначає Марія Лакеєва, керівниця навчальних проєктів Центру фермерських компетенцій, - тому, на нашу думку, дуже важливо організовувати навчальні заходи для малого та середнього молочного сектору з метою роз’яснень сучасних вимог до якості та безпечності молока та продуктів з нього».

За словами пані Марії, в рамках програми буде реалізовано два офлайн-тренінги у Рівненській та Вінницькій областях, де провідні фахівці галузі поділяться знаннями та досвідом щодо таких питань:

• Вимоги до безпечності харчових продуктів, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР): особливості впровадження НАССР на підприємстві, найрозповсюдженіші помилки та шляхи їх усунення. Принципи проведення внутрішнього аудиту.
• Якість молока. Основні підходи до покращення якості молочної продукції. Принципи простежуваності якості від виробника до переробника.
• Молочний модуль як інструмент простежуваності та контролю якості та безпечності молока.
• Здорова корова - безпечний продукт.

Перший захід відбудеться вже 21 лютого 2024 року на базі ПРАТ «Дубномолоко» (м. Дубно, вул. Михайла Грушевського, 117 а). Початок о 10:00.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації - https://forms.gle/JXAWTjLbXhpzJubT9

Поставити будь-які питання щодо участі у події ви можете за телефонами:

+380 67 72 000 30 (Viber, WhatsApp, Telegram)

+380 95 348 6469 Марія Лакеєва