Актуальні новини

Насіння Innova Seeds з’явиться на полицях “Агро Ранчо” у Броварах

Ягоди та овочі
Найближчим часом в Броварах відкривається магазин “Агро Ранчо”, що буде дистрибутором насіння Іннова Україна. Там також можна буде придбати засоби захисту рослин, добрива, ґрунти та інструменти для ділянок. Про це повідомляють представники компанії.

“Насіння від Іннова Україна вже добре відоме та чудово зарекомендувало себе в усіх регіонах. Не дивлячись на надзвичайно непрості часи та умови роботи, компанія продовжує рухатись вперед та розширювати продуктовий ряд, – зазначає Олександр Милашевський, керівник компанії “Іннова Україна“, – Цього сезону фермери у своїх господарствах випробували новинки: по два гібриди цвітної капусти та високорослих індетермінатних томатів. Ці культури не тільки мають високу стійкість до захворювань та захищені від шкідників, але й демонструють гарні показники врожайності. На наступний сезон вже планується постачання цих гібридів.”

Крім того пан Олександр зазначив що останніми роками географія вирощування традиційно “південних” баштанних культур дещо змінилась. Кавуни від “Іннова Україна” тепер успішно вирощують не тільки в центральних регіонах України, але й на Рівненщині та Волині. Щотижневі відеозвіти від партнерів свідчать про те, що можна очікувати на гарні врожаї.
Компанія Іннова Україна є офіційним представником Innova seeds Co зі США та ZKI з Угорщини. Напрямком діяльності є постачання професійного насіння овочевих та баштанних культур. Іннова Україна пропонує фермерам матеріал, що проходить ретельний відбір на демонстраційних і селекційних ділянках в різних куточках світу та в Україні, з урахуванням їх потреб.

В портфелі продуктів компанії незабаром з’явиться кілька нових продуктів: три сорти дині, спаржева квасоля, два нові сорти томати для відкритого ґрунту, баклажани типу алмаз та цукіні.